At male er at leve…

Da jeg var 15-16 år anbefalede min mor mig, at tilmelde mig et malekursus. Dengang var det ikke moderne at male som det er i dag, og man kunne ikke købe maler-artikler i supermarkederne, Søstrene Grene osv.

Jeg var hooked fra første dag. Ja fra første minut faktisk. Her var noget, som jeg følte mig hjemme i. Her var noget, hvor jeg kunne få lov at udfolde mine kreative evner og hvor tiden forsvandt. Når jeg maler er jeg god til at være i nu’et, i modsætning til resten af tiden (- det øver jeg mig så på!)…

Jeg glemmer tiden og pludseligt er der gået 4 timer.

En af mine drømme er, at få et kombineret atelier og hobby-værksted. Lige nu har jeg et lille værelse, og jeg er skam taknemmelig for at jeg overhovedet har ét. Men mine lærreder trænger til mere plads. Og det gør jeg også… Men man har vel lov til at drømme. Og hvem ved, en af dagene kan det være drømmen bliver til virkelighed. Fingers crossed!

De malerier du kan se på Fru Krealiv er malerier som er malet med akrylmaling. Dengang for x antal år siden da jeg begyndte at male brugte jeg oliemaling. Jeg kan godt lide den måde jeg kan arbejde med maleriet på når jeg bruger oliemaling, men da jeg fik øjnene op for akrylmaling blev jeg omvendt og konverterede. Akrylmaling passer min tålmodighed godt, omend man ikke kan arbejde med malingen i lang tid af gangen.

Nogle af de malerier du kan se udstiller jeg. Der vil i hvert indlæg stå hvis de udstilles samt hvor og hvornår. Hvis du er interesseret i et maleri er du velkommen til at kontakte mig. (Det gælder også de malerier der ikke udstilles.) Jeg kan godt lide at arbejde på bestilling ud fra ønsker, hvor jeg har noget konkret at forholde mig til i forhold til former og farver og det rum det skal være i. Så tag et kig i min udstilling under Malerier i menuen – også selvom du ikke er på jagt efter et nyt maleri.

God fornøjelse i mit “atelier”…

 

  1. Svar

    Karen Kristensen

    De er rigtig gode. Kunne også ønske for dig, at du kunne få bedre plads til alle dine malerier og andre gode ideer. Held og lykke med udstillingen

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.