Kager og søde sager

Jeg holder virkelig meget af at bage og at tilrette opskrifter, så jeg opnår den helt rigtige smag og konsistent. Samtidig må jeg indrømme, at selvom jeg sikkert sagtens kunne, så gider jeg faktisk ikke alt det pynteri med eksempelvis fondant osv. Misforstå mig ikke, jeg kan godt lide at mit bagværk præsenterer sig pænt fordi jeg ved, at man også spiser med øjnene. – Ellers vil man jo ikke stå og nær-studere hvilket stykke kage der står ens navn på. Men det vigtigste for mig er først og fremmest smagen. Og om det er nemt at lave. Det skal være til at gå til på en måde, så man får et bagværk ud af det som andre tror er sværere at lave end det er. Og så elsker jeg de komplimenter jeg får – hvem gør ikke det? Forhåbentligt kan du også tiltuske dig lidt komplimenter med mine nemme opskrifter.

God fornøjelse i det lille bageri…

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.