Om

  

Om mig og Fru Krealiv

Egentlig betegner jeg hverken mig selv som frue, kone eller dame. Men titlen “fru” kan jeg ikke løbe fra. Og hvorfor så ikke udnytte det til at skabe et hyggeligt blog-navn, som samtidig fortæller noget om mit livs kreative udfoldelser. Jeg er altid fuld af gode ideer og dem vil jeg gerne dele med dig. For det bedste ved gode ideer er, at dele dem, til inspiration og glæde for andre. Det er derfor min blog er blevet til.

Kreative ideer til inspiration og glæde…

Min blog rummer kreative ideer til glæde og inspiration om de ting jeg er særligt glad for. Det er de ting, hvor tiden står stille og forsvinder.

Jeg elsker at…

BAGE. Ikke noget vildt og fornemt, men nemt og velsmagende, så de fleste kan være med. I ny og næ sniger der sig også en madopskrift ind, som jeg vil betegne som nemme hverdagsretter.

MALE. Jeg har malet i mange år. Først med oliemaling og sidenhen akrylmaling, som passer min tålmodig meget bedre. Jeg er eksperimenterende og kan lide at prøve nye teknikker af. Det er ikke altid det bliver som jeg vil have det (man er vel perfektionist!), men så er det afprøvet og så har jeg også lært noget af det. Jeg kan specielt godt lide at lave malerier med et formål. Så hvis du forelsker dig i et af mine malerier, eller kunne tænke dig et maleri på bestilling, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

LÆGGE MAKEUP. Jeg er uddannet makeup artist og jeg har et godt øje for, hvad der klæder dig… Her på min blog kan du se et udpluk af de bedste billeder jeg har været med til at lave. Derudover vil jeg dele med dig, hvilke makeup produkter jeg ikke kan leve for uden.

SYSLE. Syslerier er jo et vidt begreb. Og gud ske tak og lov for det! Når mine indlæg bærer titlen Syslerier, kan du finde alt fra håndarbejde, DIY, Indretning, blomster og have til tips og tricks om alt mellem himmel og jord, som jeg bare MÅ dele med dig.

Jeg håber du synes om min blog og har lyst til at dele mine indlæg og tilmelde dig min blog, så du aldrig går glip af et godt fif eller ny inspiration.

Tak fordi du læser med 🙂