DIY med AV Form

Jeg har udviklet ideer til AV Forms september 2016 katalog, som jeg vil vise Jer her. For de af Jer der ikke kender AV Form kan jeg fortælle, at virksomheden sælger hobbyartikler til skole- og børneinstitutioner samt private. Og selvfølgelig har de en fantastisk idé-udvikling som fremstiller inspirerende ideer til børn og barnlige sjæle. Dem kan I se rigtig mange af på deres hjemmeside: www.avform.dk, hvor I også kan finde materialerne til de ting jeg har lavet.

FYRFADSSTAGER MED DECOUPAGE

Den første ting jeg vil vise er små fyrfadsstager, som jeg har dekoreret med decoupagepapir, som jeg har revet i små stykker og sat sammen i de farvekoordinationer jeg synes om. Det er både et hyggeligt og nemt projekt, for det kræver kun at man pensler stykkerne på stagen med decoupagelim og lader det tørre. Man kan vælge blank eller mat lim eller lim med glimmer i, alt efter hvad man er mest til. Stagerne er også velegnede at lave sammen med sine børn, eventuelt til gaver.

GIV GAMLE FLASKER NYT LIV

Istedet for at skille sig af med gamle flasker kan man lige så godt give dem en ny funktion. For eksempel som olielampe eller vase. Flaskerne her har jeg malet med glasmaling med en svamp. Når de er hærdet i ovnen er de klar til at dekorere med effektlinere, som giver en 3d-effekt på overfladen.

SJOV OG BALLADE MED ROBOTTER

Med disse robotter kan fantasien virkelig få frit spil. Du kan male og pynte dem på uendeligt mange måder og du kan tilføje elementer af genbrug, så du skaber lige det look du ønsker. Mine robotter er malet med metallic maling og derefter pyntet med diverse sjove effekter, som giver dem deres helt egne personlige udtryk. Jeg har brugt spejlmosaik, bladguld, bølgepapstrimler og diverse søm og skruer fra værktøjskassen.

HÆNG UD MED UGLEFAMILIEN

Ugleknagerne her er super søde og dekorative og de er oplagte at sysle med i weekenden eller ferien. Jeg tegnede først en skitse af uglen, så jeg kunne finde ud af hvordan jeg ville have den skulle se ud. Og så begyndte jeg at male dem i de farvekombinationer jeg kunne lide. Derefter kunne jeg dekorere dem med smykkesten og effektlinere, som jeg elsker at bruge. Men du kan også vælge at tegne på dem med posca markers og eventuelt skrive dit navn. Under alle omstændigheder får du din helt egen personlige og unikke knage.

FARVERIGE ÆGGEVARMERE

De farverige æggevarmere er et godt bud på et weekend eller ferie-projekt. De er nemme og hyggelige at give sig i kast med og kræver ikke mange materialer eller sågar de største kreative evner. Jeg tegnede først et mønster på dem med en blyant og derefter malede jeg dem med textilmaling. Nogle af dem lavede jeg ombré mønster på med en skumpensel. Det giver et cool look. Når malingen er tør er æggevarmerne klar til at blive tegnet op med textiltuscher. Blyantstregerne ses stadig igennem malingen, så det er nemt at tegne mønstret op med tuscherne. Når det er tørt skal æggevarmerne have en gang varme med et strygejern, så maling og tusch bliver fixeret. Nu er æggevarmerne klar til brug…

BARE SKILT MED DET…

Skiltene her er blandt andet malet med tavlelak, så man selv kan skrive sit navn eller lignende med kridt. Du kan tegne lige det du har lyst med akryltusser som sidste finish.

GOD FORNØJELSE 🙂

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.