Makronmuffins
De klassiske og ekstremt nemme makronmuffins går man ikke helt galt i byen med. De egner sig bedst til at blive serveret og spist på dagen, men det gør heller ikke noget, når nu de er så nemme og hurtige at lave (OG spise!). De bliver dejligt seje i konsistensen, hvilket jeg er stor fan af. Når jeg bager muffins placerer jeg som regel en papirsform i hvert hul på min metalform til muffins, for at de holder formen og for at de ikke bliver bagt for meget i bunden. Men ved makronmuffins har jeg erfaret, at de faktisk bliver bedst, hvis man kun bruger papirsformene. – Bare et lille tip fra mig til dig…
DEJEN
3 æg piskes tykt med
300g sukker,
3 tsk mandelessens,
1 tsk vaniliesukker og
½ tsk salt.
125g knuste makroner og
125g siet hvedemel vendes rundt i sukkermassen.
125g smeltet smør vendes i til sidst.
Fordel dejen 2/3 i hver muffinform og bag dem ved ca. 180° varmluft i 15-20 minutter (alt efter størrelsen).
TIP: Du kan eventuelt komme chokoladestykker/knapper i dejen, hvis du har lyst.
Velbekomme 🙂