Nye malerier, nye metoder…

Der ér virkelig noget om udsagnet “gå ikke ned på udstyr”. Jeg har blandt andet fået øjnene op for Goldens high flow acrylics, som jeg nu ønsker mig en helt masse af. For en helt ny verden har åbnet sig for mig med nye materialer og metoder. Og jeg klapper i mine små hænder af begejstring, for nu føler jeg at jeg er ved at nå ind til de udtryk som jeg elsker. Jeg glæder mig til at udforske og udvikle endnu mere. Malerierne har jeg i denne omgang valgt at pryde min egen stue med, men jeg tager som sædvanligt gerne imod bestilling 🙂

Dette par måler hver 60x60cm.

  1. Svar

    Lone

    Ser godt ud

  2. Svar

    Et hint af grønne toner - Fru Krealiv

    […] min mor. Hun forelskede sig i de to malerier jeg fornyligt har malet og lagt ind her på bloggen: Nye Malerier Nye Metoder Men da de pryder min egen stue, var det en oplagt gave idé at male nogle andre til hende. Mine […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.