Et hint af grønne toner

Jeg har været ved at lave hjemmelavede julegaver i år, men måtte vente med at afsløre dem på bloggen til juleaften var passé. Men nu kan intet holde mig tilbage. Jeg har glædet mig til at vise mine hjemmelavede julegaver frem… Denne gave består af en serie af malerier, som jeg har malet til min mor. Hun forelskede sig i de to malerier jeg fornyligt har malet og lagt ind her på bloggen: Nye malerier, nye metoder Men da de pryder min egen stue, var det en oplagt gave idé at male nogle andre til hende. Mine egne måler hver 60x60cm, hvorimod de tre jeg har malet til hende hver måler 40x40cm. De er holdt i nogenlunde samme støvede farveskala med et hint af grønne toner. Og de faldt heldigvis i god smag…

Kunne du også tænke dig et, eller flere personlige malerier, er du velkommen til at kontakte mig.

img_1049

PS: Farverne kan godt tage sig lidt anderledes ud alt efter lyset…

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.