Min søns fantastiske gave til sin far

Jeg er en meget stolt mor! For det første fordi min søn helt og aldeles selv fandt på den mest fantastiske julegave til sin far (læs: som mor’en er lidt misundelig over). Han fandt på den skønne ide at male et maleri til sin far hvorpå der står: Jeg elsker dig (hvor elsker udgør et hjerte). Og så skulle det selvfølgelig være med faderens yndlingsfarve: gul. Den anden grund til at jeg er stolt af ham er, at han har været alletiders lærling, da jeg “underviste” og guidede ham i alskens teknikker og regler og ideer. Og så er jeg bare SÅ mega stolt, fordi han har fremtryllet et så fint maleri. Derfor skal det naturligvis vises frem på min blog så alle fra nær og fjern kan se det.

Og så lige et ps: Da jeg sagde til min søn (som i øvrigt er 10 år), at jeg også gerne ville have så flot en gave sagde han, at det gode ved at der står “Jeg elsker dig” og ikke “Jeg elsker far” er, at så kan det jo betyde at det er os begge to han elsker… Altså – der er jo ikke et øje tørt! Jeg ELSKER også dig min skat 🙂

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.