Photoshoot: En sommerdag i Aarhus

På en dejlig sommerdag for nogle år siden tog Sophie K. Jørgensen (modellen) og Freja Snedker (fotografen) og jeg ud til en park i Aarhus for at skyde nogle romantiske billeder. Det kom der blandt andet dette billede ud af. Jeg kan lide hendes udtryk, selvom jeg ikke rigtigt kan beskrive det. Kan du?

Pasteller og romantik klæder hinanden. Derfor valgte jeg til dette photoshoot at lægge en blid makeup med flere farver øjenskygge. Sophie har virkelig langt og tykt hår, så det var lidt en udfordring at sætte det op. Men jeg synes det lykkedes.

Jeg er glad for farverne og makeuppen og jeg synes det er blevet et rigtig godt billede, som oser af sommer. Så det blev jeg nødt til at dele med dig…

 

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.