Hvem vil ikke gerne have stærke, smukke negle?

Jeg får et kick ud af at finde produkter i en god kvalitet, men til små penge. Her får du 3 af mine favoritter til neglene:

  1. Dior Abricot Creme: 200kr. Fx i Matas.
  2. Cien Nail Polish Remover: ca 20kr hos Lidl.
  3. Neglelak: Rossmann, DM og Douglas (Tyskland).

Dior Abricot Creme smøres på neglene og neglebåndende hver dag – fx lige inden du skal sove, så den fulde effekt opnås. Når du har brugt cremen hver dag i en måneds tid begynder du at mærke forskel. Dine negle bliver ganske simpelt stærkere. Så slut med bløde negle der knækker og flosser. Jeg stiftede bekendtskab med dette vidundermiddel for en del år siden, og det overraskede mig hvor godt den virker. Den får 5 stjerner af mig.

Cien Nail Polish Remover fåes i to varianter: med og uden acetone. Der er sikkert mange andre lige så gode (eller bedre) neglelakfjernere på markedet, men jeg kan lide prisen og den virker. Men dét der giver den en ekstra stjerne i min bog er den smarte dosering. Den er blevet fast inventar i badeværelset.

Neglelak. Neglelak er jo et vidt begreb og jeg har ikke kun én favorit. Men når det er sagt, så jeg har et favorit-sted at købe neglelak. – Ja, egentlig makeup generelt. Jeg har omtalt det før og gør det gerne igen. Du skal en smut over grænsen efter de gode, billige makeup produkter, som hurtigt tjener benzinen ind igen. Lav en tøse-tur eller overtal din mand med argumenter om billig øl i stride strømme! Nogle af mine yndlings mærker er Essence, Rival de Loop og Catrice mv. (Jeg nævner flere i mine andre indlæg.) Og som de andre makeup produkter koster neglelakkerne typisk omkring 2-5 euro per styk. Og så kan jeg få min lyst og samlermani tilgodeset.

Jeg håber du kan bruge mine fif og jeg glæder mig til at dele flere favoritter med dig.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.