I love makeup

Som uddannet makeup artist har jeg efterhåndet fået testet en del makeup. Derfor har jeg også fundet favoritter, som jeg gerne vil dele med dig. – Og fortælle dig hvorfor netop de produkter er så fantasiske.

Mit absolutte favoritsted at købe makeup er Tyskland. Flensborg er min go-to by når jeg køber makeup, selvom det kræver en god køretur. Men så har man i det mindste en undskyldning for at tage på shoppetur i Tyskland, og hvem vil ikke gerne have en undskyldning for det! Og benzinen bliver hurtigt tjent ind igen, fordi makeuppen er så billig i forhold til de danske priser (imellem ½ og 10 euro køber jeg det meste af mit makeup til). Jeg handler mest makeup i Rossmann, DM og Douglas, som byder på hver deres lille paradis for mig. – Og når min mand er med (hvilket han som regel er), ved han godt hvor den nærmeste bænk står, for det kræver lidt tålmodighed på hans vegne. Men det kan også være en oplagt tøse-tur. Rossmann og DM virker ved første øjekast til “bare” at være et lille supermarked, men lad dig ikke narre… Når du først har fundet deres hele væg med makeup er du i himlen! (Jeg er i hvert fald.) Og det bedste er, at jeg føler at jeg går derfra med gode kvalitetsprodukter til billige penge. Og så kan man jo godt tillade sig at teste lidt forskelligt makeup for at finde sine favoritter. Men her på min blog er det mine favoritter jeg deler med dig, så du forhåbentligt også kan få glæde af dem.

Og så vil jeg vise dig, hvordan makeup (og lidt redigering ;o)) gør underværker for et fedt photoshoot, når jeg viser nogle af de bedste billeder frem, som jeg har været med til at lave. Generelt kræver et godt billede et godt trekløver (med god kemi) som består af: en smuk model, en dygtig fotograf og en professionel makeup artist.

Men husk, at en god makeover og en dygtig fotograf også kan gøre underværker for dig som privatperson. Bare se på billedet af mig her i højre side. Jeg er overhovedet ikke fotogen (og måtte faktisk tvinge mig selv foran kameraet), men jeg er SÅ glad for det billede, som er taget af Anna Marín hos Aarhus Fotografi (som blandt andet også laver smukke og sensuelle boudoirbilleder af private kvinder). Det gælder i høj grad om at finde den helt rigtige fotograf, så det kan godt betale sig at undersøge deres portfolio, hvis du får blod på tanden og gerne vil have foreviget dig selv på professionelle billeder. Hvad end det er boudoir, portræt, familie, CV billede eller noget helt femte. Gør selfies professionelle med en skarp fotograf og en dygtig makeup artist. (Se evt. flere af mine billeder på min hjemmeside: www.evahaxholm.dk)

Jeg glæder mig til at vise dig billeder fra min verden som makeup artist og til at dele mine favoritprodukter med dig.

(Og så lige et PS: Billedet af mig er, i modsætning til mine photoshoot-billeder, stort set ikke redigeret! Der er pillet lidt ved lyset og måske fjernet en urenhed eller to, men that’s it…)

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.