Sommer og Sol

Når sommeren ikke rigtigt vil tage fat i år, må jeg kigge tilbage på sidste års sommer, hvor jeg tog dette dejlige solskinsbillede af det høstklare korn med den blå himmel. Billedet gør mig i godt humør, hvilket er mere end jeg kan sige til den “sommer” vi har (haft) i år (lidt bitterhed og sarkasme kan forekomme!)… Og det er jeg nok ikke ene om at mene, selvom der sikkert også er mange som synes, at det er dejligt at det ikke har været så varmt. Men come on! – den eneste forskel på min sommerbeklædning i år er, at jeg tager en sommerjakke på istedet for en vinterjakke… Jeg længes hver vinter og forår til, at vejrguderne vil give os flere sammenhængende, varme solskinsdage. Desværre kan man ikke klage til nogen eller bestille et bedre vejr, men blot håbe på varmere grader og mindre regn til næste år… suuuk – næste år! Hmmm, det hjælper nok ikke noget hvis jeg stamper i gulvet og derefter smider mig på det som en 4-årig ville gøre når han/hun ikke får sin vilje. Så jeg vil håbe, krydse fingre, arme og tæer og drømme om en bedre sommer til næste år 🙂 Ind til da må vi mindes – og måske begynde at spare op til en ferie sydpå 😉

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.