Julehjerter med Julelys

Jeg ELSKER julelys udenfor i de mørke måneder. De er med til at gøre mørket (og julen) hyggelig. Men da vi flyttede i et nybygget dobbelt rækkehus i foråret, betød det også at der ikke var/er nogle planter at sætte lyskæder på. Så da jeg var så heldig at få 2 hjerter på fod, vidste jeg med det samme hvordan de skulle dekoreres. I hvert fald her i julen, for de er jo også fine som de er. Jeg har været en tur i skoven og finde mos og gran. Jeg var så heldig at der lå en grangren i skovbunden, som kom med mig hjem. Det ene hjerte beklædte jeg med mos, grene, kogler og bær og det andet hjerte med gran, grene og kogler. Og selvfølgelig prikken over i’et: lyskæden. Min mand og jeg var for nyligt en tur i Flensborg hvor vi købte en lyskæde med 120 lys i Citti til fornuftige penge. Helt perfekt til formålet. Så nu glædes jeg hver dag over det hyggelige julelys i mørket – endda på to romantiske hjerter, som jeg kunne fornøje mig med at dekorere.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.