DIY: Rullebord og Barbord i ét

Et gammelt rullebord har fået nyt liv med lidt folie og spraymaling. Bordet havde simple hvide plader og et træ-stel, som efterhånden så lidt kedeligt ud. Men i stedet for at skille mig af med det, gav jeg det en makeover. Jeg købte folie med marmor look i Bauhaus og Guld spraymaling i Midtgaard Farver (i Herning).

Det skal dog siges, at jeg først forsøgte mig med noget maling jeg havde i forvejen, men da det ikke blev som jeg ville have det, måtte jeg have tegnebogen frem og en tur i byggemarkederne. Det blev til gengæld alle pengene værd, for nu har jeg et rullebord/barbord som jeg er glad for.

FØR:

EFTER:

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.