3-i-1 dej: Pizzasnegle
Endnu en 3-i-1 dej. Denne gang har jeg bagt pizzasnegle af dejen, som altid er en sikker vinder for både børn og voksne. Og så er pizzasnegle jo perfekte til en skovtur, en buffet eller børnefødselsdagen, bare for at nævne nogle få.
FYLDET
Ketchup (naturligvis Beauvais!),
Pepperoni eller spegepølse skåret i små tern,
Hawatii ost
(Alle ingredienser i mængder efter ønske.)
DEJEN
3,5dl mælk lunes i mikroovnen.
75g smeltet smør i små tern smeltes i mælken.
50g gær røres ud i den lune væske.
50g sukker og
1 lille teske salt tilsættes.
600g hvedemel sies og tilsættes lidt ad gangen til væsken.
Rul dejen ud til et rektangel på cirka 50x30cm og fordel ketchup, pepperoni/spegepølse og ost ud til alle kanterne, på nær 2-3 cm fra kanten ind mod dig selv. Rul dejen og skær cirka 20 skiver på omtrent 3 cm hver. Læg sneglene i en bradepande beklædt med bagepapir og giv dem et let tryk. (Sneglene kan også bages med mellemrum på en bageplade eller lægges i hver deres muffinform.)
Hæv i ca. 30-45 minutter og bag derefter ved 180° (varmluft) midt i ovnen i ca. 15 min (kan variere lidt alt efter ovnen og tykkelsen på sneglene).
Velbekomme :o)