Kreative DIY projekter

Kreativ, opfindsom og idérig – det er mig! Men et nyt projekt kræver også undersøgelse, forberedelse, planlægning og koordinering. Og det er heldigvis også mig… Jeg kan godt lide alle aspekter af at finde på og udforme et nyt projekt, hvor tiden gerne forsvinder midt i det. Men hvor end meget jeg kan lide processen fra start til slut, så ser jeg også altid frem til mit projekt er færdigt. Måske fordi jeg så kan nyde og beundre mit eget værk og bade mig selv i stolthed… – I det mindste når det er blevet som jeg vil have det…

DIY projekter er blevet en trend, og det er jo dejligt, for så kan man høste en masse inspiration fra hinanden. Også selvom man ikke laver det samme, så er andres ideer ofte nok til at føde en helt ny og anderledes ide. Jeg håber også, at mine ideer kan inspirere andre. Hvad end det er projekter med nål og tråd eller sav og hammer. Fælles for mine projekter er, at jeg nyder at lave dem. Og min hjerne står aldrig stille. Én ide fører ofte til endnu en, og så må jeg vælge. Og det kan være et helt projekt i sig selv 🙂

Det falder mig naturligt at arbejde med mine hænder og at være visuel. Lige fra jeg tegnede, klippede og klistrede som barn, til jeg begyndte til håndarbejde, keramik og oliemaling. Smykker, glaskunst, blomster og dekorationer har også min interesse, ligesom bagværk, indretning og sløjd også har. Og så har jeg vidst lidt en fetich med blandt andet knapper og smukt stof, som jeg ofte eje noget af, selvom jeg ikke ved hvad jeg skal bruge det til… – endnu! Jeg drages af smukke, kreative og inspirerende ting og projekter, som forhåbentligt altid vil være en del af mig og mit liv.

Tak fordi du kigger med i mine Syslerier 🙂

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.