Himmelsk Hindbær Cheesecake
Jeg er helt pjattet med denne himmelske hindbær cheesecake som smager så fuglene synger… Og så er den helt UDEN husblas! Den søde, cremede konsistens går ualmindeligt godt i spænd med den tilpas salte digestive kiksebund og det friske, let syrlige hindbær islet. Den kan laves i en springform eller i portionsskåle, og den giver ca. 10-12 portioner. Skynd dig ud at købe ind til herligheden her – du vil ikke fortryde det 🙂
BUNDEN
300g fuldkorns digestive kiks hældes i en pose og smadres med en kagerulle. Vend dem i
~150g smeltet smør og fordeles i et jævn lag i en springform eller skåle, som stilles på køl.
PUREEN
2 poser frost-hindbær og
150g sukker samt
4 spsk vand får et opkog og simrer derefter i 15 minutter.
Hindbærpureen sies fra og kernerne smides ud. Pureen køles helt af i køleskabet.
CREMEN
2 pk Philadelphia naturel ost (ikke light) piskes med
200g sukker og
2 tsk vaniliesukker (eller kornene fra en stang).
½ liter piskefløde hældes i og det hele piskes til en fast creme.
SAMLINGEN
Fordel 1/3 af cremen på kiksebunden og dryp lidt af hindbærpureen henover. Fordel det sidste af cremen i et jævnt lag ovenpå. Fordel resten af hindbærpureen i et jævnt lag ovenpå cremen. Pynt evt. med lidt af det smuldrede kiks (som du har gemt lidt af) og friske hindbær samt citronmelisse. Stilles på køl.
TIP: Cheesecaken kan laves om formiddagen hvis den skal bruges om aftenen. Eller den kan laves om aftenen hvis den skal bruges dagen efter. Den har godt af at trække.
TIP: Jeg er ret vild med Digestive kiksene fra Rema’s eget mærke.
Jeg håber du bliver lige så forelsket i denne cheesecake som mig.
Velbekomme 🙂